Team Liquid verliest Dota 2-team

Door Shark0Killer, 30-08-2014 12:55, bron: teamliquidpro

Afgelopen twee maanden hebben we een komen en gaan gezien bij een aantal Dota 2-teams. Team Liquid komt nu zelfs zonder team te zitten. Eerder verloren ze DeMoN en waytosexy, vandaag hebben ze laten weten dat Max 'Qoqjqva' Bröcker en Sam 'Bulba' Sosale het team zullen verlaten. Beiden hebben een thuis gevonden bij Team Tinker. Qoqjqva en Bulba speelden al mee met Team Tinker in Starladder Season 10. Met het vertrek van Qoqjqva en Bulba zal weldra ook Tyler 'TC' Cook losgelaten worden. Op dit moment is hij al een tijde stand-in voor SneakyNyxAssassins en daar vinden we ook de voormalige TL-spelers Brian 'Fluffnstuff' Lee en Michael 'ixmike88' Grannham terug.

Statment van Bulba:

"Ik heb beslist dat ik TL zal verlaten omdat het tijd is voor een verandering. Ik heb veel fun gehad bij Team Liquid en ik heb ook veel leuke herrineringen met het team, vrienden en de organisatie."

Statment van Liquid Nazgul over TL Dota 2:

"Op dit moment zijn we bezorgd over de toekomst van Team Liquid en we zullen zonder Dota 2-team verdergaan. Toch wil ik deel uitmaken van de Dota-scene met een proffesioneel team, maar dan wel met een team dat zich kan bewijzen. Op dit moment ben ik teleurgesteld dat het niet is uitgedraaid over hoe ik gewild had, maar we mogen onze beslissingen niet overhaasten."

(waytosexy, qojqva, TC, DeMoN, BuLba op TI4)

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam