Update: Xiao8 kondigt zijn tijdelijk afscheid aan

Door Shark0Killer, 30-07-2014 13:33

Nadat we de afgelopen week al een paar berichten gehad hebben over spelers die stoppen, heeft vandaag de kapitein van Newbee Zhang 'Xiao8' Ning aangekondigt dat hij tijdelijk zal stoppen met het competitief spelen van dota 2.

In zijn Weibo-post vertelt xiao8 dat hij maar tijdelijk de eSport zal verlaten om zijn dromen te volgen. Xiao8 maakte deel uit van het nieuwe Chinese 'dream team' Newbee dat amper 4 maanden voor TI samengesteld werd. Hiervoor speelde hij bij LGD Gaming waar hij met het dynamische duo van Hao en Mu speelde die samen met xiao8 mee gingen naar Newbee. Op dit moment is het ook nog niet zeker of de kapitein zal terugkeren als speler of zal omschakelen naar een andere rol. Op dit moment zit Newbee dus met een 4 persoons team en zijn ze druk opzoek naar een passende vervanging voor Xiao8. Vorige week nog won Xiao8 met Newbee TI4 waardoor zij de prijzenpot van ruim 5 miljoen dollar mee naar huis namen.

Update: Newbee op hun facebook laten weten dat de kapitein Xiao8 niet voor tijdelijk maar voor altijd zijn carriere stopt als proffesionele speler van dota2. 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam